ဒီမူဝါဒမှာ ကျွန်ုပ်တို့ ဘယ်ဒေတာတွေ စုဆောင်းတယ်၊ သင့်ဗီဒီယိုတွေကို ဘယ်လိုကိုင်တွယ်တယ်၊ ဒီအခမဲ့ပလက်ဖောင်းမှာ AI လုပ်ဆောင်ပုံ ဘယ်လိုဆိုတာ ရှင်းပြထားပါတယ်။
ကျွန်ုပ်တို့ စုဆောင်းသော ဒေတာ
အကောင့်ဒေတာ — စာရင်းသွင်းတဲ့အခါ အီးမေးလ်လိပ်စာနဲ့ အမည်ဖော်ပြချက်ကို သိမ်းထားပါတယ်၊ ဝင်ရောက်ပြီး ကိုယ့်စာကြည့်တိုက်ကို စီမံဖို့ပါ။
တင်ထားသော ဗီဒီယိုများနှင့် ထုတ်ပေးထားသော အကျဉ်းချုပ်များ — ကိုယ်ပိုင်စာကြည့်တိုက်မှာ သိမ်းထားပြီး ကြည့်ရှု၊ ဒေါင်းလုဒ်၊ မျှဝေနိုင်ပါတယ်။
အသုံးပြုမှုဒေတာ — ဝန်ဆောင်မှု တည်ငြိမ်ဖို့အတွက် အခြေခံစုပေါင်းအချက်အလက်များ (ဥပမာ အလုပ်အရေအတွက်နဲ့ အမှားမှတ်တမ်း) သာစုဆောင်းပါတယ်။ သင့်ဒေတာကို မရောင်းပါ၊ ကြော်ငြာလည်း မပြပါ။
သင့်ဗီဒီယိုများကို ကိုင်တွယ်ပုံ
ဗီဒီယိုများကို ကုဒ်ဝှက်ထားသော ချိတ်ဆက်မှုများနဲ့ တင်ပြီး၊ ဝင်ရောက်ခွင့်ထိန်းချုပ်ထားတဲ့ ကိုယ်ပိုင်သိုလှောင်မှုမှာ သိမ်းထားပါတယ်။
သင့်ဗီဒီယိုတွေကို သင်တစ်ဦးတည်းသာ ကြည့်နိုင်ပါတယ်။ စီမံခန့်ခွဲသူတွေတောင် ဗီဒီယိုအကြောင်းအရာကို ကြည့်မရပါ — အလုပ်အခြေအနေလို မက်တာဒေတာသာ မြင်ရပါတယ်။
သင့်ခွင့်ပြုချက်မပါဘဲ ဗီဒီယိုများကို AI မော်ဒယ်လေ့ကျင့်ဖို့ ဘယ်တော့မှ မသုံးပါ။
ဒေတာ သိမ်းဆည်းမှု
ဗီဒီယို၊ အကျဉ်းချုပ်၊ စာတန်းထိုးနဲ့ စာသားမှတ်တမ်းများကို သင်ဖျက်တဲ့အထိ သိမ်းထားပါတယ်။
ဗီဒီယိုတစ်ခု ဖျက်လိုက်ရင် ဗီဒီယိုဖိုင်နဲ့ အဲဒီကနေ ထုတ်ပေးထားသမျှ အပြီးတိုင် ဖယ်ရှားပါတယ်။
အမှားမှတ်တမ်းများကို အမှားပြင်ဖို့ ရက် ၃၀ အထိသာ သိမ်းပြီး အလိုအလျောက် ဖျက်ပါတယ်။
AI လုပ်ဆောင်မှု
အကျဉ်းချုပ်ဖန်တီးဖို့ ဗီဒီယိုရဲ့အသံကို စကားပြောမှတ်တမ်းမော်ဒယ်များနဲ့ စာသားပြောင်းပြီး ဘာသာစကားမော်ဒယ်ကြီးများနဲ့ စိစစ်ပါတယ်။
လုပ်ဆောင်မှုကို ကျွန်ုပ်တို့ဆာဗာတွေပေါ်မှာ ဒါမှမဟုတ် ယုံကြည်ရတဲ့ AI ဝန်ဆောင်မှုများမှတစ်ဆင့် လုပ်နိုင်ပါတယ်။ ဝန်ဆောင်မှုများထံ ပို့တဲ့ဒေတာကို လုပ်ငန်းအတွက် လိုအပ်သလောက်သာ ကန့်သတ်ထားပါတယ်။
AI က ထုတ်ပေးတဲ့ အကျဉ်းချုပ်တွေမှာ အမှားပါနိုင်ပါတယ်။ အရေးကြီးတဲ့အချက်တွေကို မူရင်းဗီဒီယိုနဲ့ အမြဲတိုက်စစ်ပါ။
အီးမေးလ် အသုံးပြုမှု
သင့်အီးမေးလ်ကို အကောင့်ကိစ္စအတွက်သာ သုံးပါတယ် — ဝင်ရောက်မှု၊ စကားဝှက်ပြန်လည်ရယူမှု၊ လုပ်ဆောင်ပြီးဆုံးခြင်း သို့မဟုတ် မူဝါဒပြောင်းလဲခြင်းလို အရေးကြီးတဲ့ ဝန်ဆောင်မှုအသိပေးချက်များ။
ကြော်ငြာအီးမေးလ် မပို့ပါ။
သင့်ဒေတာကို ဖျက်ခြင်း
ကျွန်ုပ်၏ဗီဒီယိုများ ကနေ ဗီဒီယိုတိုင်းကို အချိန်မရွေး ဖျက်နိုင်ပါတယ် — ဗီဒီယိုနဲ့အတူ အကျဉ်းချုပ်၊ စာတန်းထိုး၊ စာသားမှတ်တမ်းအားလုံး အပြီးတိုင် ဖယ်ရှားပါတယ်။
အကောင့်နဲ့ဆက်စပ်ဒေတာအားလုံး ဖျက်ချင်ရင် ဆက်သွယ်ရန်စာမျက်နှာကနေ ဆက်သွယ်ပါ၊ ၇ ရက်အတွင်း ဆောင်ရွက်ပေးပါမယ်။